Laatste nieuws

Wil je helemaal up to date zijn? Volg ons dan ook op de social media!

LN Ceramiq open op afspraak

De showrooms zijn geopend, de ateliers en plaatsingsploegen werken op volle kracht. Als familiebedrijf nemen we echter onze verantwoordelijkheid op, en werken we zo veilig als mogelijk. Ben jij van plan om de showroom te bezoeken? Dat kan, maar graag op afspraak. Da's veiliger én we kunnen meteen ook meer tijd voor jullie reserveren!

lees verder

Terrasdagen

April, dat is typisch dé terrassenmaand bij Lambrechts-Nicolaers & Ceramiq. De eerste zonnestralen doen ons weer dromen van een lekker glaasje op een zomers terras. Misschien dromen jullie ook van een nieuw terras, en die droom helpen wij natuurlijk graag realiseren! Onze keuze is érg uitgebreid, en na tientallen jaren terrassen plaatsen weten we ook perfect welk terras past bij jouw woning.

lees verder

Ceramiq is op zoek naar een warm thuis ?

Momenteel wordt de toonzaal onder handen genomen, binnenkort ligt onze nieuwe collectie er te blinken! Dat betekent ook dat we heel interessante deals hebben op ons huidig aanbod, met speciale promo's tot wel 20% éxtra korting op de nettoprijzen.

Onze keramische tegels werden met veel liefde gebakken door enkele Spaanse & Italiaanse vrienden, bezorg jij hen een nieuw en warm thuis?

openingsuren
toonzaal

dinsdag-vrijdag:
10u-12u & 13u-18u
zaterdag:
10u-17u

afhalingen
magazijn

maandag-vrijdag:
9u-12u & 13u-17u30
zaterdag:
9u-11u30

bezoek
ons

Luikersteenweg 222
3700 Tongeren

onze
gegevens

Lambrechts & Nicolaers
(Naamloze Vennootschap)
BTW: BE0418048818