Laatste nieuws

Wil je helemaal up to date zijn? Volg ons dan ook op de social media!

? ACTIE: Berdy onderhoudsproducten

Je tegels in topconditie houden, dat kan met de onderhoudsproducten van Berdy. Met onze Berdy-actie laten we je dat aan den lijve ondervinden!

Wie voor € 1 000 (incl. btw) aan tegels koopt bij Ceramiq, krijgt er gratis een onderhoudssetje van Berdy bij! Wat zit er in het setje?
- Cementsluier verwijderaar voor keramische tegels - dit product verwijdert probleemloos cementsluier, mortelresten, uitslag, kalkaanslag, vuil en roestvlekken op alle zuurbestendige oppervlakken zoals keramische tegels. Te gebruiken 2 à 3 weken na het invoegen (wanneer de voegen volledig uitgehard zijn)!
- Intensieve reiniger voor keramische tegels - deze reiniger reinigt (logisch!) en ontvet intensief alle keramische tegels en zorgt op die manier voor een natuurlijk uitstraling van uw vloer en heeft een super aangenaam parfum. Intens Clean verwijdert probleemloos hardnekkige vetlagen, olievlekken, sterke vervuiling, filmlagen op tegels en voegenvervuiling!
- Sterk geconcentreerde Onderhoudsreiniger - cerasol is een niet voedende onderhoudsreiniger voor niet-poreuze ondergronden zoals keramische tegels. Het is de ideale manier om de natuurlijke uitstraling van uw vloer te behouden!

Actie geldig zolang de voorraad strekt.

openingsuren
toonzaal

dinsdag-vrijdag:
10u-12u & 13u-18u
zaterdag:
10u-17u

afhalingen
magazijn

maandag-vrijdag:
9u-12u & 13u-17u30
zaterdag:
9u-11u30

bezoek
ons

Luikersteenweg 222
3700 Tongeren

onze
gegevens

Lambrechts & Nicolaers
(Naamloze Vennootschap)
BTW: BE0418048818