Laatste nieuws

Wil je helemaal up to date zijn? Volg ons dan ook op de social media!

LN Ceramiq blijft open

De Nationale Veiligheidsraad nam de beslissing om doe-het-zelfzaken open te houden, met inachtneming van de regels rond social distancing. Ceramiq opent als one-stop-shop voor de doe-het-zelver en is dus open..

De afgelopen maanden ging het hard bij, maar we werken gelukkig met Europese leveranciers die snel kunnen leveren. We hebben dus voldoende stock! Even interessant is dat we ook het aanbod in onze outletafdeling hebben kunnen uitbreiden met enkele mooie loten. Voor ieder is er dus wat wils bij ons, als geldt bij de loten wel de regel: op is op.

Je kan trouwens meteen aan de slag: ook alle toebehoren, zoals lijmen, voegsels, profielen, enz… hebben we voldoende in huis.

‘Meteen’ moeten we wel ook even nuanceren: om onze werking veilig te kunnen organiseren, zijn afhalingen en leveringen na 2 à 3 dagen mogelijk. Leveringen genieten onze voorkeur, dan kunnen we zelf voldoende voorzorgsmaatregelen treffen.

Die uitgestelde klusjes kan je dus meteen tackelen! Ben je van plan om langs te komen? Geef ons dan wel een seintje, zodat we het bezoek veilig kunnen plannen. Contacteer Josi op op 0495 / 79 93 73 en hij zorgt dat jullie veilig de toonzaal kunnen betreden.

openingsuren
toonzaal

dinsdag-vrijdag:
10u-12u & 13u-18u
zaterdag:
10u-17u

afhalingen
magazijn

maandag-vrijdag:
9u-12u & 13u-17u30
zaterdag:
9u-11u30

bezoek
ons

Luikersteenweg 222
3700 Tongeren

onze
gegevens

Lambrechts & Nicolaers
(Naamloze Vennootschap)
BTW: BE0418048818