Laatste nieuws

Wil je helemaal up to date zijn? Volg ons dan ook op de social media!

LN Ceramiq open op afspraak

De showrooms zijn geopend, de ateliers en plaatsingsploegen werken op volle kracht. Als familiebedrijf nemen we echter onze verantwoordelijkheid op, en werken we zo veilig als mogelijk. Ben jij van plan om de showroom te bezoeken? Dat kan, maar graag op afspraak. Da's veiliger én we kunnen meteen ook meer tijd voor jullie reserveren!

We hebben trouwens voldoende stock, want we zagen de afgelopen tijd dat er thuis veel geklust werd! Even interessant is dat we ook het aanbod in onze outletafdeling hebben kunnen uitbreiden met enkele mooie loten. Voor ieder is er dus wat wils bij ons, als geldt bij de loten wel de regel: op is op.

Je kan trouwens meteen aan de slag: ook alle toebehoren, zoals lijmen, voegsels, profielen, enz… hebben we voldoende in huis.

‘Meteen’ moeten we wel ook even nuanceren: om onze werking veilig te kunnen organiseren, zijn afhalingen en leveringen na 2 à 3 dagen mogelijk. Leveringen genieten onze voorkeur, dan kunnen we zelf voldoende voorzorgsmaatregelen treffen.

Die uitgestelde klusjes kan je dus meteen tackelen! Ben je van plan om langs te komen? Maak dan bij voorkeur een afspraak, zodat we meer tijd voor jou in kunnen plannen. Contacteer Josi op op 0495 / 79 93 73 en maak een afspraak.

openingsuren
toonzaal

dinsdag-vrijdag:
10u-12u & 13u-18u
zaterdag:
10u-17u

afhalingen
magazijn

maandag-vrijdag:
9u-12u & 13u-17u30
zaterdag:
9u-11u30

bezoek
ons

Luikersteenweg 222
3700 Tongeren

onze
gegevens

Lambrechts & Nicolaers
(Naamloze Vennootschap)
BTW: BE0418048818