Extra diensten

Als je op zoek bent naar dat ietsje meer, dan ben je bij Ceramiq aan het juiste adres. Als onderdeel van Lambrechts-Nicolaers hebben we niet enkel meer dan 90 jaar ervaring in onze rugzak, maar kunnen we onze klanten ook een eigen plaatsingsdienst aanbieden. Want we zijn niet allemaal Handige Harry's.

Plaatsing

Plaatsing

Je ideale tegel gevonden in onze showroom, maar geen tijd, kunde of goesting om zelf te plaatsen? Lambrechts-Nicolaers stuurt dagelijks eigen plaatsingsploegen op pad. Ook naar jouw thuis als je dat wenst!

Levering

Levering

Geen zin om zelf de tegels tot thuis te slepen? Wij beschikken over het geschikte wagenpark om deze klus te klaren aan een zacht prijsje.

Stockage

Stockage

Nieuwbouw- of renovatieproject op stapel staan, maar nu al je tegel gekozen bij ons? Wij stockeren gratis tot 12 maanden na bestelling! Kopen bij Ceramiq kan je dus doen met een gerust hart.

Maatwerk

Maatwerk

Maatwerk is voor ons geen opgave. Onze natuursteenafdeling beschikt over een hoogtechnologisch machinepark, ons gekwalificeerd personeel zorgt er voor dat wij al tientallen jaren een referentie zijn in België.

Onestopshop

Onestopshop

Bij ons kan je ook terecht voor je badkamerinrichting / -renovatie. Eén aanspreekpunt voor je hele project en je bent meteen verlost van al je zorgen.
Of wil je parket, geleverd & geplaatst? Wees welkom!

Ervaring

Ervaring

Lambrechts-Nicolaers opende zijn deuren meer dan 90 jaar geleden. De liefde voor vakwerk werd de 4e generatie die nu aan het roer staat met de paplepel ingegeven. Elke dag zetten meer dan 30 medewerkers hun beste beentje voor!

Vragen mbt ons aabod?

openingsuren
toonzaal

dinsdag-vrijdag:
10u-12u & 13u-18u
zaterdag:
10u-17u

afhalingen
magazijn

maandag-vrijdag:
9u-12u & 13u-17u30
zaterdag:
9u-11u30

bezoek
ons

Luikersteenweg 222
3700 Tongeren

onze
gegevens

Lambrechts & Nicolaers
(Naamloze Vennootschap)
BTW: BE0418048818